Německý fanklub: Chceme dosáhnout šesti tisíc!

V další části naší série rozhovorů s administrátory jsme zamířili na západ od českých hranic. Na otázky nám odpovídali administrátoři německého fanklubu – Katharina Meyer a Alexander Schoen.

Ani Vás nemine naše tradiční zahájení. 🙂 Povězte nám o sobě prosím něco…

Katharina:Jmenuji se Katharina Meyer, je mi 23 let, studuji na univerzitě proto, abych se stala učitelkou psychologie a politologie. Pohybuji se převážně v Norimberku a Bambergu.

Alexander:Heyho, jmenuji se Alexander Schoen. Je mi 23 let, pocházím z Německa a pracuji jako automobilový mechanik ve Volkswagenu.

Jak jste se poprvé dozvěděli o Lindsey?

K: Abych řekla pravdu, tak myslím, že jsem jí jednou zaregistrovala na YouTube.

A: Je to zábavný příběh. Kamarád mi poslal odkaz na YouTube s Lindseyiným Electric Violin a řekl mi „Alexi, podívej se na to, je to úžasné“ 😀

Vzpomenete si, jak je to dlouho?

K: Bylo to někdy v únoru 2012.

A: Je to něco kolem tří let zpátky.

Jaký je tvůj Lindseyin nejoblíbenější hit a proč?

K: Na tuto otázku neodpovídám, protože je to opravdu nemožné, ale pokud bych měla jeden vybrat, tak to bude Electric Daisy, už jen proto, že mě dělá absolutně šťastnou a produktivní, protože je to neskutečně pozitivní a jako plus je to první song, který jsem zaznamenala 🙂

A: Mhhhh. Myslím, že je to Moon Trance, protože je silná a obsahuje hromadu energie.

Co máte na Lindsey nejraději?

K: To, že žije současností, ne minulostí a nebojí se o svou budoucnost. Což je dar, za který bych byla velmi ráda, kdybych ho měla!

A: Rozhodně její úsměv! Nic ho nepřekoná!

Jaké byly Vaše první pocity, když jste zjistili, že Lindsey přojede do Německa?

K: Tak samozřejmě jsem byla šťastná, ale poprvé jsem ji potkala už v Portlandu, kde vystupovala v rámci svého první turné po USA.

A: Nadšené, ale nemohl jsem její první návštěvu v Německu navštívil, takže jsem byl trošku zklamaný 😉

Rád věřím tomu, že jste na koncertě v Německu přeci jen byli. Jaký to byl pocit?

K: Pah – neuvěřitelný! Měla jsem místo hned v první řadě a ona mě téměř praštila svým smyčcem, bylo jí to docela líto 😀

A: Dělali jsme s Katarinou rozhovor s Lindsey na její poslední evropské tour (na který se můžete podívat na YouTube ;)). Byl jsem unešený! Ona je nádherná chytrá osoba a byla to opravdu legrace!

Kolik fanoušků máte ve fanklubu? Děláte mu nějakou propagaci?

K: No, na facebooku je nás aktuálně něco kolem 5250. Máme několik věcí, které aktuálně běží, jako například soutěž s cenami jako je plakát (podepsaný), album, atd. Dělali jsme také s Lindsey rozhovor v Mnichově na její poslední návštěvě minulý rok. Další z administrátorů zařídil setkání fanoušků v Berlíně, když tam poprvé přijela. Další z administrátorů navrhl tričko, které Lindsey prodává jako její merchandise.

A: Rádi bychom dosáhli šesti tisíc! Děláme vše nejlepší pro propagaci našich stránek pomocí kreativních novinek, obrázků a prostě všeho, co je důležité, aby fanoušci věděli!

Víme o TV spotu, který s Lindseyiným albem v Německu běžel. Byla to práce fanklubu nebo managementu?

K: Všechno, co v Německu běží jako propagace, je vytvářeno firmou Universal Germany, prostě veškeré propagace v TV, plakáty, atd., jsou jejich výtvorem. Dostávají propagační materiál (například obrázky, které jsou oficiálně povolené k používání) od Lindseyina managementu.

A: Vše je vlastně tvořeno Lindseyiným managementem.

Navštívili jste někdy Českou republiku nebo Slovensko?

K: Ano, užívám si momenty, kdy jedu do ČR třeba na noc do casina, nebo prostě jen nakupovat a jako plus musím říct, že mám moc ráda místní lidi!

A: Samozřejmě! Mám hranice s ČR 20 km od domu.

Tímto se dostáváme na konec našeho rozhovoru. Děkuji Vám moc za Váš čas i rozhovor.

My děkujeme, těšíme se na to, jak to bude ve finále vypadat.