Lenka Richterová – Fanoušek měsíce

Čas plyne jako voda a už je tedy nezbytné (s menším zpožděním) vyhlásit dalšího Fanouška měsíce. Za říjen se jím stala Lenka Richterová. A my vám s ní přinášíme rozhovor 🙂

Ahoj Lenko, mohla by ses nám prosím představit a říct těm, kteří tě neznají z dubtracku, něco o sobě?

Dobře, jmenuji se Lenka Richterová, je mi 16 let a bydlím v malé vesničce asi 7 km od Teplic. Ráda čtu, hraji na kytaru a občas si zahraji i basketbal. Nejraději mám fantasy a potom si čas od času přečtu ještě i science fiction. K mým velmi oblíbeným hrám patří Skyrim, ale také si ráda zahraji starší díly série. A také jsem ještě velký fanda her z prostředí Assassin’s Creed.

Já jsem se ke Skyrimu ještě nedostal, přestože mám v plánu si ho brzo zahrát 😀 To stejné platí o Assassin’s Creed 🙂 Jak ses dostala k Lindsey? Předpokládám, že to byl její cover na Skyrim, díky kterému ses k ní dostala… Nebo snad nějaká jiná skladba?

Ano, byl to její cover na Skyrim, díky kterému jsem ji poznala. Hledala jsem na YouTube nejrůznější videa se Skyrim tématikou a pustila jsem si její klip. V nabídce byly odkazy na další její videa a dále to pak asi už všichni známe 😀

Nyní je čas na velmi těžkou otázku. Mohla bys nám zkusit popsat, co máš na Lindsey ráda?

No, nejradši na ní mám to, že je odhodlaná jít si za svým a překonat každou překážku, a taky její trošku trhlou povahu. 😀

Její trhlá povaha je vskutku celkem zábavná 🙂 Ty jsi fandou Lindsey už celkem dlouho… Jak dlouho?

Moc dlouho ne, odhaduji asi tak zhruba rok a půl.

To je srovnatelné se mnou 🙂 Jak dlouho znáš náš fanklub a jak ses k němu dostala?

O malinko kratší dobu než Lindsey Stirling. Hledala jsem na facebooku různé fankluby a nechtělo se mi věřit, že i u nás má Lindsey fanklub. Práce fanklubu je ohromující, něco takového jsem v žádném jiném neviděla.

Oh, tak to děkujeme za pochvalu 😀 Máš nějaký oblíbený projekt našeho fanklubu?

Nejvíce se mi líbila loutka pro Lindsey. Bylo to opravdu originální a myslím, že i samotná Lindsey byla tím dárkem nadšená. Pokud jde o dlouhodobé projekty, tak hodně zajímavý je i pořad Zpátky do Lindseyiny minulosti, kde jsem se dozvěděla hodně o Lindsey a jejímu vztahu k rodině, náboženství atd.

Na Dubtracku jsi skoro 24/7, ne? 😛

No, občas si tam zaskočím, když mám trochu toho volného času a nemusím zrovna dělat věci do školy, ale od té doby co zrušili plug.dj to nějak ztrácí původní jiskru, prostě už to není ono.

Tak já osobně myslím, že jiskru už zase chytá. Pokud si pamatuji správně, tak ses nemohla účastnit ani jednoho koncertu, že?

To je bohužel pravda. Vždy, když měla Lindsey u nás koncert, mi do toho něco přišlo. Možná, že na příští koncert mi už všechno vyjde, podle toho, co říkají ostatní, byla na koncertech neskutečná atmosféra.

Ano, atmosféra byla neuvěřitelná :3 Teď otázka, která se na chatu na plugu párkrát rozebírala, a mohla bys na ni být připravená :D… Jak bys strávila den s Lindsey?

No to je těžké, nikdy jsem nad tím moc nepřemýšlela, ale asi bych ji vzala na nějaký český hrad – třeba na Karlštejn nebo na Bouzov. A trošku ji seznámila s kulturou a historií naší země.

To je velmi dobrý plán… Myslím, že asi nejlepší jaký jsem zatím slyšel 😉 Posloucháš ještě někoho kromě Lindsey?

No, tak kromě Lindsey poslouchám epickou hudbu (position music, Hi-finesse) a filmové soundtracky. Mezi mé oblíbence patří například Hans Zimmer nebo Danny Elfman. Než jsem narazila na Lindsey, tak jsem poslouchala Linkin Park nebo Skillet.

Hans Zimmer je můj velký oblíbenec. Epickou hudbu a soundtracky také poslouchám velice rád 🙂
Já ti děkuji za rozhovor a přeji ti dobrou noc 🙂

Není za co a dobrou noc i tobě.