Jakub Kratochvil – Fanoušek měsíce únor 2016

Dobrý podvečer spolufanoušči a spolufanynky 😉 Po měsíci vám opět přináším echo o dalším Fanouškovi měsíce spolu s rozhovorem! Žádné protahování, tady to je!

Jakube, mohl bys nám na úvod prosím říct něco o sobě? Jaké máš koníčky, práce/škola, oblíbení hudebníci atp.

Určitě. Mezi moje koníčky patří z velké části sport. Hraji americký fotbal za Přerovské Mammoths. Není to u nás zrovna nejznámější sport, ale hrozně mě to baví. Dále jsou to hry. Hry nejen hraji, ale i je už několik let prodávám. Potom rozhodně hudba. Mezi oblíbence patří hlavně Lindsey. Určitě taky ale i Taylor Davis a první houslistkou co jsem poslouchal byla Vanessa Mae, což už je teda pár let 🙂

Takže je správné předpokládat, že na Lindsey jsi narazil hledáním videí podobných Vanesse Mae?

Právě že ne, bylo to přes hry. Je to asi 4 roky, zrovna frčel Skyrim, který mi můj počítač prostě neutáhnul. Tak jsem alespoň hledal nějaká videa z hraní a tehdy jsem narazil na Lindsey. Po zhlédnutí pár dalších videí, jako např. Spontaneous Me jsem si ji úplně zamiloval.

A jak je to už přibližně dlouho?

Budou to 4 roky od prvního kontaktu a asi 2 roky od totálního pobláznění 🙂

Samozřejmě se musím i zeptat na otázku: Jak dlouho víš o našem fanklubu?

Panečku, to těžko říct, ale 3 roky to určitě budou.

Tím jsme se dozvěděli všechny důležité časové údaje 🙂 Nyní něco o koncertech. Byls na obou? Nebo jenom na jednom?

Samozřejmě že ano, to jsem si nemohl nechat ujít. Chtěl jsem tehdy jet i do Vídně, ale nakonec jsem si počkal na Prahu a dočkal jsem se.

Na prvním koncertě to bylo velmi intenzivní, uvidět Lindsey na vlastní oči, viď? 🙂

Rozhodně, bylo to neuvěřitelné, i několik slz radosti mi ukáplo. Ten pocit, když ji tolik let člověk zná jen z fotek a reproduktorů a najednou se rozezní Beyond the Veil, po chvilce spadne opona a zjeví se Lindsey. V tu chvíli se mi v hlavě honilo jen to jediné „Ona vážně existuje“. Úžasný a nezapomenutelný pocit to byl, a když slyším začátek skladby Beyond the Veil ( která mi teď zrovna začala hrát ), cítím se znovu jako na koncertě včetně těch slz.

Tehdy, když Drew začal na bicí, jsem měl první zástavu srdce a pár vteřin nato, když spadla opona, hned druhou 😀 Podíváme se teď na náš fanklub. Máš nějaký oblíbený fanklubový projekt?

Měl jsem to dost podobné. Ten večer se srdce zastavilo hned několikrát 😀 Všechno, co dělá fanklub se mi moc líbí. Ať to byl narozeninový dárek pro Lindsey, nebo hračky pro děti. Ale i vše další jako Návrat do Lindseyiny minulosti, nebo tvorba titulků do videí. Rozhodně vás obdivuji.

Na některý z našich fanklubových srazů se ti povedlo přijít?

Bohužel ne, jednou to ale snad vyjde 🙂

Je nějaká oblast, kam bys rád abychom dorazili?

Jsem z Olomouce, takže určitě někde poblíž. Při vaší návštěvě Olomouce mi to tehdy časově vůbec nevyšlo, což rozhodně byla škoda.

Uvidíme, třeba to někdy klapne 🙂 Mám na tebe poslední otázku. Záludnou 🙂 Co se ti na Lindsey líbí nejvíc?

Rozhodně ta její energie, která z ní doslova sálá, a dokáže ji přenést na všechny kolem sebe a část z ní dokáže dát i do své hudby, ze které ji můžeme načerpat i my jejím poslechem. Umí prostě tak neskutečně nakopnout 🙂

Já bych ti rád jménem fanklubu poděkoval za tvoji aktivitu a také za tento rozhovor a přeji příjemný zbytek večera 😉

Já děkuji za všechno co pro nás děláte, jste boží. Všechny zdravím a mějte se hezky 🙂 KSLL