Syauqi Kusyairi z Malajsie: Z ČR znám sportovní osobnosti

Dalším respondentem, který souhlasil s rozhovorem pro náš fanklub, je Syauqi Kusyairi z Malajsie.

Před tím, než začneme, můžeš nám o sobě něco říci?

No, tento rok mi bude 21 let. Aktuálně jsem v posledním semestru a dělám diplomovou práci na téma elektronické inženýrství. A samozřejmě pocházím z Malajsie. Byl to kamarád, který mi představil Lindsey a já začal být více než „posedlým“ fanouškem. 🙂 Hraji na kytaru a snažím se nalézat na internetu noty Lindseyiných skladeb pro kytaru. Ještě něco chceš vědět?

Ne, myslím, že je to dostačující 🙂 Moje další otázka by byla „Jak jsi se poprvé dozvěděl o Lindsey“, ale stačil jsi mi odpovědět dřív, než jsem se zeptal. Jak dlouho to je, co ses o ní dozvěděl?

Letos to budou dva roky. Stále doufám, že Lindsey do Malajsie přijede. Lindsey, pokud to čteš, přijeď! Zažiješ explozi! 😉

V budoucnu budeme překládat tyto rozhovory do angličtiny, takže je možné, že si to přečte 🙂 Stejně tak i já doufám, že se v Malajsii dočkáte 😉 Jaký je tvůj nejoblíbenější Lindseyin hit?

Hmm.. protože jsem velký perfekcionista, tak si je dělím na 3 druhy: originální skladba, cover a spolupráce. Jako originální song mám nejradši Song of the Caged Bird, jako cover se mi nejvíce líbí My Immortal. A spolupráce s Johnem Legendem – All of Me – byla jednoduše… perfektní.

Vynikající výběr. 🙂 Můžu se zeptat, co máš na Lindsey nejraději?

Myslím, že je to její osobnost. Sice jí letos bude 28 let, ale pořád má v sobě osobnost mezi dítětem a teenagerem. Milující zábavu, trochu roztržitá a nepředvídatelná.  A to se mi na ní líbí.

Kolik fanoušků máš ve fanklubu a děláte pro něj nějakou propagaci?

Aktuálně nás je 59. Stránku jsme spustili v říjnu a já se stále učím, jak správně tu stránku vést. Většinou postuju obrázky, dále také odkazy na YouTube, Instagram či Oficiální fanklub. Takže propagace teprve přijde.

Já věřím tomu, že děláš skvělou práci. Co je s fanklubem tvým největším cílem?

Těch je ve skutečnosti docela dost, ale největším je asi to, abych mohl šířit Lindseyinu lásku. Ona je skvělá osobnost, ať už zvenčí či zevnitř. Takže si myslím, že si zaslouží uznání po celém světě, v Malajsii především.

Musím říct, že to je výborná odpověď. Rád bych se tě také zeptal, jestli víš něco o České republice nebo Slovensku?

Myslíš teď o zemích či fanklubu?

Možná o obojím. 🙂

O zemích bohužel moc ne, ale znám několik sportovních osobností z České republiky, především pak z fotbalu a tenisu, protože se těmto sportům sám věnuji. Rád bych ji také navštívil, protože jsem slyšel, že je tam mnoho krásných krajin. Co se stránky týče, tak jsem o ní samozřejmě slyšel a jakmile dokončíme rozhovor, tak jí dam like 🙂 Je ale spousta dalších, o kterých ještě nevím.

Já myslím, že se ti to v České republice určitě bude líbit. V tuto chvíli jsme na konci našeho rozhovoru, takže bych ti moc rád poděkoval za tvůj čas i za rozhovor.

Není vůbec za co, moc rád jsem ho poskytl. Sdílejme tedy Lindseyinu lásku společně!! 😉 KSLL