Co se stalo v minulém týdnu? Nový videoklip, spousta nových fotografií a vánoční turné

47. týden roku 2018 je pryč a tak samozřejmě následuje naše pravidelné shrnutí toho nejdůležitějšího ze světa Lindsey a našeho fanklubu.

V pondělí jsme se po nějaké době dočkali nového videoklipu. Jedná se o video ke skladbě You´re A Mean One, Mr.Grinch. Lindsey v něm vystupuje společně se zpěvačkou Sabrinou Carpenter a hned od začátku se dostalo do TOP 3 v rámci YouTube trendů. No a my se na něj samozřejmě můžeme podívat i společně.

Ve středu jsme si připomenuli jedno smutné výročí. Byly to totiž už 3 roky, co nás navždy opustil Lindseyin velký kamarád a klávesista Jason Gaviati. Myslím, že opravdový Stirlingite na něj určitě nikdy nezapomene.

V rámci Black Friday, který proběhl v minulém týdnu, byly představeny speciální speciální „sedmičkové“ vinyly. Já bych do toho snad i šel. Co vy?

Začalo také vánoční turné. A samozřejmě sklízí velký úspěch. Lindsey se nám sice na chvíli dostala do nemocnice, díky čemuž jednak musela zrušit autogramiádu v Sacramentu a druhak tím spustila různé fandovské teorie (jedna z nich mluvila i o těhotenství), přesto se očividně nejednalo o nic nějak zvlášť závažného, neboť ten samotný den naše oblíbenkyně odehrála v Sacramentu běžný koncert tak, jak je zvyklá a jak ji známe 😉 Kolega Petr pak našel i nějaké to fandovské video, které nám alespoň troche přiblíží, jak že takové vánoční turné vypadá.

Rádi bychom Vás také jako fanklub pozvali tuto sobotu do Železné Rudy. Budeme tam na místní vlakové stanici Železná Ruda-Alžbětín stavět knihobudku, která bude součástí projektu Kniha do vlaku. Samozřejmě bude označena odkazy na Lindsey a náš fanklub a jde o náš narozeninově-vánoční dárek pro naši oblíbenkyni. Na místě budeme ve 13 hodin. Pokud budete chtít, můžete přijít za námi, poté se přesouváme na oběd, kde můžeme udělat menší fanklubový sraz 🙂 Pokud nemůžete přijít, můžete pomoci našemu projektu i jinak, třeba věnováním nepotřebných knížek. Pokud je k nám dostanete tak, abychom je v sobotu mohli vzít s sebou, bude to úplně nejlepší 🙂

Závěrem tu pro Vás máme přehled z nové série fotografií, které jsou jedním slovem úžasné. Vyplněné jsou i nějakým tím fanartem a dalšími fotografiemi. Tímto se s Vámi dnes loučím a zase za týden ahoj 😉 PetrB