Co se stalo v minulém týdnu? 47/2014

Již počtvrté jsme si pro Vás připravili shrnutí toho, co se stalo ve světě Lindsey v uplynulém týdnu. Takže…?:

Asi nejdůležitější událostí, která se v posledních sedmi dnech stala, bylo vydání dlouho očekávaného videoklipu k Dragon Age. Pokud jste jej ještě neviděli, musíte to rychle napravit! 🙂

S vydáním tohoto klipu se pojí i mnoho fotek a fanartů. Jeden takový vyrobila i naše drahá kolegyně Katka 🙂

katka

Jak jistě víte i z našich informací, Lindsey se zúčastnila čtyř koncertů Andrey Bocelliho jako host. Jak to na koncertě zhruba vypadalo, si můžete prohlédnout na následujících fotografiích:

 bocelli1 bocelli2
 bocelli3  bocelli4

Nyní je již Lindsey zpátky doma, v Americe. Na Instagram nahrála video z letiště a přidala fotku, ke které napsala, že je ráda, že je zpátky. Již 24.11. ale vystoupí v Today show Monday morning a o dva dny později ji také můžeme vidět v live interview na mormonských webech a YT účtech. Vše začne ale ve 2:30 ráno a tak to živě uvidí pravděpodobně jen nespavci nebo ti, co nemusí ráno vstávat 🙂 Odkazy, kde to budete moci sledovat, najdete níže.

lindseydoma

today

Video z letiště ZDE.

Živé interview 26.11.2014 můžete od 2:30 ráno sledovat ZDE, ZDE nebo ZDE.

Také jsme si opět připomněli ,,zapomenutou” skladbu. Tentokrát se jednalo o By No Means, na kterém Lindsey spolupracovala s Eppicem.

Náš fanklub a jeho administrátoři si také jako vzpomínku na pražský koncert nechal vyrobit upomínkovou fotoknihu 🙂 Malou „ochutnávku“ jsme představili i fanouškům 🙂

 kniha1 kniha2
 kniha3 kniha4
 kniha5  kniha6
 kniha7  kniha8

Nesměli jsme také opomenout náš seriál Víte, že…, jehož všechny díly naleznete ZDE.

No a závěrem si dáme náhodný výběr z uveřejněných fotografií 🙂

tričko

Další shrnutí opět za týden 🙂

Moi a PetrB